Ochranna osobních údajů

Ochrana osobních údajů e-shopu drogerie-zm.cz

Společnost Ludmila Novotná , U stadionu 283, 595 01 Velká Bíteš IČ: 05781663, zapsaná v obchodmím rejstříku Úřad příslušný podle § 71 odst. 2 živnostenského zákonaMěstský úřad Velké Meziříčí. (dále jen „prodávající“nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

jméno, příjmení

e-mailovou adresu

telefonní číslo

adresu/sídlo

IČO, DIČ společnosti

Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

Zpracování osobních údajů je prováděno společností Ludmila Novotná , U stadionu 283, 595 01 Velká Bíteš tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

Poskytovatelem služby Webnode, Hlinky 70, 603 00 Brno

Dopravcem zásilková služba DPD , Na Hranici 4337, 586 01 Jihlava

Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

Osobní údaje budou uloženy na zabezpečeném serveru. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem dle platných zákonů ČR nebo v tištěné podobě pouze jako štítky na balíky obsahující zboží v objednávce.

Kromě zpracovatelů plateb a dopravců nebudou osobní údaje prodávajícím bez předchozího jednoznačného souhlasu kupujícího předávány třetím osobám.

Svou informační povinnost vůči kupujícímu ve smyslu čl. 13 Nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen "nařízení GDPR") související se zpracováním osobních údajů kupujícího pro účely plnění kupní smlouvy, pro účely jednání o této smlouvě a pro účely plnění veřejnoprávních povinností prodávajícího plní prodávající prostřednictvím zvláštního dokumentu nazvaného Pravidla pro ochranu soukromí.

ZASÍLÁNÍ OBCHODNÍCH SDĚLENÍ A UKLÁDÁNÍ COOKIES

Kupující souhlasí se zasíláním informací souvisejících se zbožím, službami nebo podnikem prodávajícího na elektronickou adresu kupujícího a dále souhlasí se zasíláním obchodních sdělení prodávajícím na elektronickou adresu kupujícího. Svou informační povinnost vůči kupujícímu ve smyslu čl. 13 nařízení GDPR související se zpracováním osobních údajů kupujícího pro účely zasílání obchodních sdělení plní prodávající prostřednictvím zvláštního dokumentu.

Kupující souhlasí s ukládáním tzv. cookies na jeho počítač. V případě, že je nákup na webové stránce možné provést a závazky prodávajícího z kupní smlouvy plnit, aniž by docházelo k ukládání tzv. cookies na počítač kupujícího, může kupující souhlas podle předchozí věty kdykoliv odvolat.

Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Kupující souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů: jméno a příjmení, adresa bydliště, adresa pro doručení zásilky, identifikační číslo, daňové identifikační číslo, adresa elektronické pošty, telefonní číslo a dále společně vše jen jako „osobní údaje“).

 Kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy a pro účely zasílání informací a obchodních sdělení prodávajícímu a dále zpracovatelům plateb pro účely zpracování plateb a dopravcům pro zajištění dopravy zboží.

Kupující bere na vědomí, že je povinen své osobní údaje (při registraci, ve svém uživatelském účtu, při objednávce provedené z webového rozhraní obchodu) uvádět správně a pravdivě aby bylo možné zajistit dodání objednávky.

Kupující potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů. Kupující prohlašuje, že byl poučen o tom, že souhlas se zpracováním osobních údajů může ve vztahu k prodávajícímu odvolat oznámením doručeným na e-mailovou adresu prodávajícího drogerie-zm@.cz

V případě, že by se kupující domníval, že prodávající nebo zpracovatel  provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života kupujícího nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může:

požádat prodávajícího nebo zpracovatele o vysvětlení,

požadovat, aby prodávající nebo zpracovatel odstranil takto vzniklý stav. Zejména se může jednat o blokování, provedení opravy, doplnění nebo likvidaci osobních údajů. Je-li žádost kupujícího podle předchozí věty shledána oprávněnou, prodávající nebo zpracovatel odstraní neprodleně závadný stav. Nevyhoví-li prodávající nebo zpracovatel žádosti, má kupující právo obrátit se přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů. Tímto ustanovením není dotčeno oprávnění kupujícího obrátit se se svým podnětem na Úřad pro ochranu osobních údajů přímo.

 Požádá-li kupující o informaci o zpracování svých osobních údajů, je mu prodávající povinen tuto informaci předat.

 Kupující souhlasí se zasíláním informací souvisejících s plněním obchodních podmínek a práv kupujícího.

Jestli-že  vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením, můžete podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů

 

 

 

 

Provozovatel:
Ludmila Novotná
U stadionu 283
59501 Velká Bíteš
tel :731524937 drogerie-zm@seznam.cz Proč nakupovat u nás ?

- Zboží skladem , expedice nejpozději do 24 hodin

- Ke každé objednávce obdržíte dárek zdarma


- Doprava zdarma při objednávce nad 950,- Kč

kapka rosy...

V našem internetovém e-shopu Svěžest a mládí se nachází kosmetika Natura Siberica, kosmetika Natura Estonica dále přírodní italská kosmetika Neve Cosmetic, Iliana, bio Makeu Up řasenky, lesky na rty, rtěnky, oční stíny dále Nani přírodní dámské toaletní vody obohacené o Aloe Vera , které jsou příjemných vůní a kosmetické přípravky pro suchou a citlivou pokožku, vlasové šampony a kondicionery.

Přírodní produkty Vám pomohou objevovat správnou cestu ke zdraví a kráse jak navenek, tak i uvnitř Vašeho těla

Všechny naše produkty jsou v bio kvalitě.